Product was successfully added to your shopping cart.
SE / EN /
0

You have no items in your shopping cart.

ENKEL RETUR MED RETURETIKETT  &  GRATIS FRAKT ÖVER 1500 SEK TIL PAKETBUTIKER

-50%

NIGHT CLOUD BYXA

Regular Price: 2 399,00 kr

Special Price 1 199,50 kr

Sizeguide >

BKR ID 216-2252-3420    Item no.: 12765
Design kollektion: AUTUMN / WINTER 2021
 
 
 
  • XS Vælg farve først
  • S Vælg farve først
  • M Vælg farve først
  • L Vælg farve først
  • XL Vælg farve først
  • XXL Vælg farve først
 

* Required Fields


GRATIS FRAKT ÖVER 1500 SEK

1-2 DAGE LEVERING

ENKEL RETUR MED RETURETIKETT 
 

Details

Klassiska byxor med ett skräddarsytt snitt, med dold dragkedja, knäppning, skråfickor och sydda pressveck. Byxorna har en smickrande passform och tyget är aningen elastiskt, vilket försäkrar bra rörlighet. Byxorna passar bra både som del av ett set med den matchande blazern och även ihop med t ex en krispigt vit skjorta. Det diskreta mönstret spelar på nattmörkrets nyanser och gör byxorna till ett litet konstverk.

Längd uppmätt från midjan i storlek S: ca. 99 cm.

Modellen på bilden är 175 cm och bär storlek S
MASKINTVÄTT 30° DELIKAT
60% VISKOS 35% POLYESTER 5% ELASTHAN
POLYESTER

Polyester er en syntetiskfiber, som har en rigtig god holdbarhed. I produktionen af polyester bruges der langt mindre vand og ingen pesticider i modsætning til fremstilling af bomuld. Polyester holder farven fremragende, tørrer hurtigt og krøller minimalt.

VISKOSE

Viskose er en regenereret træfiber, som er naturligt nedbrydelig og i familie med cupro, modal og lyocell. Ofte bruges viskose som et alternativ til silke, da med viskosens fiberfinhed kan opnå samme lethed som silke. Viskose har en god holdbarhed og holder farven bedre end bomuld. Derudover har viskosen en god absorberingsevne, som gør tøjet behageligt at have på, på varme dage.

MILJÖANSVAR

Siden BITTE KAI RAND blev grundlagt tilbage i 1981, har en af vores stærkeste værdier været at arbejde på en retfærdig, ordentlig og respektfuld måde på alle områder i vores virksomhed – både inden for bæredygtighed og socialt ansvar. Igennem årene har BITTE KAI RAND taget nogle meget vigtige skridt på sin lange rejse – og der er meget mere på vej.… Læs mere om det her