Min kundvagn
Gratis leverans för ordar över 1500 SEK til paketbutiker. Observera: Det kan förekomma förseningar i leveransen av beställningar under veckan.

Nami seersucker elastiska byxa

1149,50 SEK 2299,00 SEK
SKU
13501
High Summer 2023
SKU: 13501
  FINNS EJ I BUTIK
Gratis leverans i butik
Gratis frakt över 1500 SEK til paketbutiker
Leverans 4-6 vardagar.
Enkel retur med returetikett
Byxor som är riktigt bekväma att ha på sig tack vare den lediga passformen. Byxbenen har en rynkad effekt i nedre delen, vilket ger en smart och avslappnad form. Bär byxorna med den matchande Nami Seersucker-toppen för en tidlös sommaruppsättning.
Modellen på bilden är 177 cm och bär storlek S.
Hel längd i storlek S, ca. 99 cm.
40% POLYESTER 32% BOMULL 28% RAYON
BOMULD

Bomuld er en naturfiber, der er naturligt nedbrydelig. Bomuldsfiberen er robust og har en slidstyrke, der kun overgås af visse syntetiske fiber. Disse naturlige egenskaber gør, at bomuldsprodukter har en rigtig god holdbarhed.

POLYESTER

Polyester är en syntetfiber med utmärkt slitstyrka. Fibern används ofta i en blandning med bomull, viskos och ull för att förlänga plaggets hållbarhet. Plagg tillverkade av polyester har utmärkt slitstyrka, färgbeständighet, snabbtorkande och minimal skrynkling.

RAYON

Rayon er et andet navn for viskose, forskellen er at rayon fibre er kortere end viskose fibre. Rayon er en regenereret træfiber, som er naturligt nedbrydelig. Ofte bruges rayon som et alternativ til silke, da fiberfinheden kan opnå samme lethed som silke. Rayon har en god holdbarhed og holder farven bedre end bomuld. Derudover har rayon samme gode absorberingsevne som viskose hvilket gør tøjet behageligt at have på, på varme dage.

  • Resår i midjan
  • Rynkig effekt med elastiskt snöre längst ner på byxbenen
  • Fickor
  • Ledig passform
MASKINTVÄTT 30° DELIKAT
BKR ID: 233-2344-4215

FRAKT

Gratis leverans för ordrar över 1500 SEK til paketbutiker.
Standardleverans: 59 SEK.
Gratis leverans i butik. Leverans 2-4 vardagar.

Enkel retur med returetikett.
Vi tar ut en avgift på 69 SEK når varen skickas retur när du använder returetikett.

Du har rätt att returnera dina varor utan grund inom 14 dagar.

LEVERANS
Leverans 2-4 vardagar. 

Notera: Under högsäsong, t.ex. jul, säsongsstart i mars/april och augusti, Black Days i november, outlet, rea och julhandel i januari, kan du uppleva förlängda leveranstider.