Product was successfully added to your shopping cart.
SE / EN /
0

You have no items in your shopping cart.

ENKEL RETUR MED RETURETIKETT  &  GRATIS FRAKT ÖVER 1500 SEK TIL PAKETBUTIKER

Video
-50%

CRINKLE PLISSÉ BYXA

Regular Price: 2 599,00 kr

Special Price 1 299,50 kr

Sizeguide >

BKR ID 216-2246-3385    Item no.: 12605
Design kollektion: AUTUMN / WINTER 2021
 
 
 
  • XS Vælg farve først
  • S Vælg farve først
  • M Vælg farve først
  • L Vælg farve først
  • XL Vælg farve først
  • XXL Vælg farve først
 

* Required Fields


GRATIS FRAKT ÖVER 1500 SEK

1-2 DAGE LEVERING

ENKEL RETUR MED RETURETIKETT 
 

Details

Lediga byxor med resår i midjan, sidfickor och bred linning, som får dem att sitta fint över magen. Byxorna är gjorda i ett diskret skimrande och aningen krulligt tyg, som ger ett både lyxigt och avslappnat intryck, vilket gör att de passar till både vardag och fest. Skapa en enkel look genom att kombinera byxorna med en enfärgad sweater eller med en färgglad skjorta med väst över.

Längd uppmätt från midjan i storlek S: ca. 104 cm.

Modellen på bilden är 175 cm och bär storlek S
MASKINTVÄTT 30° DELIKAT
50% BOMULL 50% POLYESTER
BOMULD

Bomuld er en naturfiber, der er naturligt nedbrydelig. Bomuldsfiberen er robust og har en slidstyrke, der kun overgås af visse syntetiske fiber. Disse naturlige egenskaber gør, at bomuldsprodukter har en rigtig god holdbarhed.

POLYESTER

Polyester er en syntetiskfiber, som har en rigtig god holdbarhed. I produktionen af polyester bruges der langt mindre vand og ingen pesticider i modsætning til fremstilling af bomuld. Polyester holder farven fremragende, tørrer hurtigt og krøller minimalt.

MILJÖANSVAR

Siden BITTE KAI RAND blev grundlagt tilbage i 1981, har en af vores stærkeste værdier været at arbejde på en retfærdig, ordentlig og respektfuld måde på alle områder i vores virksomhed – både inden for bæredygtighed og socialt ansvar. Igennem årene har BITTE KAI RAND taget nogle meget vigtige skridt på sin lange rejse – og der er meget mere på vej.… Læs mere om det her