Product was successfully added to your shopping cart.
SE / EN /
0

Din indkøbskurv er tom.

ENKEL RETUR MED RETURETIKETT  &  GRATIS FRAKT ÖVER 1500 SEK TIL PAKETBUTIKER

-50%

CLOUD CASHMERE LÅNG BLUS

Regular Price: 3 999,00 kr

Special Price 1 999,50 kr

Sizeguide >

BKR ID 216-1049-3439    Item no.: 12666
Design kollektion: AUTUMN / WINTER 2021
 
 
 
  • XS Vælg farve først
  • S Vælg farve først
  • M Vælg farve først
  • L Vælg farve først
  • XL Vælg farve først
  • XXL Vælg farve først
 

* Required Fields


GRATIS FRAKT ÖVER 1500 SEK

1-2 DAGE LEVERING

ENKEL RETUR MED RETURETIKETT 
 

Details

Denna stickade tröja med rund hals är ultramjuk och behaglig tack vare kombinationen av kashmir och återvunnen viskos. Den har extra längd och är aningen rundad nedtill med slitsar i sidorna, vilket gör att den passar som ett varmt alternativ till en tunika.Med tröjan följer en kashmirkam. Den kan användas till att ta bort ludd så att tröjan fortsätter att se ny och fräsch ut.

Hel längd fram i storlek S, ca. 75 cm.

Modellen på bilden är 175 cm och bär storlek S
HANDTVÄTT
80% CASHMERE 20% GENANVENDT VISKOS
CASHMERE ULD

Cashmere uld stammer fra den tibetanske cashmere geds inderste hår og er kendt for at være utroligt blødt. Cashmere uld er et eksklusivt materiale, da en Cashmere ged kun leverer 200-300 gram uld om året hvorimod et merinofår leverer 3.000-6.000 gram uld. Til en standard sweater bruges der 200-300 gram uld, hvilket vil sige at en Cashmere ged kun leverer uld til en sweater per år. Fibrene er meget fine og er spundet tæt for at give blød struktur. Cashmere produkter falder smukt, og på grund af dets lette natur og modstand mod krøl fremstår det altid elegant og eksklusivt.

MILJÖANSVAR

Siden BITTE KAI RAND blev grundlagt tilbage i 1981, har en af vores stærkeste værdier været at arbejde på en retfærdig, ordentlig og respektfuld måde på alle områder i vores virksomhed – både inden for bæredygtighed og socialt ansvar. Igennem årene har BITTE KAI RAND taget nogle meget vigtige skridt på sin lange rejse – og der er meget mere på vej.… Læs mere om det her