Product was successfully added to your shopping cart.
SE / EN /
0

Din indkøbskurv er tom.

Gratis frakt över 1500 SEK

-40%

YUKI DOT SKJORTE

Pris: 1.699,00 SEK

Special Price 1.019,40 SEK

Størrelseguide >

BKR ID 209-2220-3115    Item no.: 12352
Design kollektion: WINTER HIGHLIGHTS 2020
 
 
 
  • XS Vælg farve først
  • S Vælg farve først
  • M Vælg farve først
  • L Vælg farve først
  • XL Vælg farve først
  • XXL Vælg farve først
 

* Påkrævede felter


Gratis frakt över 1500 SEK

1-2 dages levering

Detaljer

Lång skjorta i tryckt viskos, med ståkrage och knäppning. Skjortan har långa ärmar med manschetter, samt slits på framsidan. Kvaliteten är i mjuk och skönt hållbar viskos. Yuki betyder "snö" på japanska, och ger sitt namn till detta mönster av små prickar som påminner om en snöstorm om vintern.

Full längd framsida i storlek S, ca. 84 cm.

Modellen på bilden är 175 cm och bär storlek S
VASKES PÅ 30° FINVASK
100% VISKOSE
VISKOSE

Viskose er en regenereret træfiber, som er naturligt nedbrydelig og i familie med cupro, modal og lyocell. Ofte bruges viskose som et alternativ til silke, da med viskosens fiberfinhed kan opnå samme lethed som silke. Viskose har en god holdbarhed og holder farven bedre end bomuld. Derudover har viskosen en god absorberingsevne, som gør tøjet behageligt at have på, på varme dage.

BÆREDYGTIGHED

Siden BITTE KAI RAND blev grundlagt tilbage i 1981, har en af vores stærkeste værdier været at arbejde på en retfærdig, ordentlig og respektfuld måde på alle områder i vores virksomhed – både inden for bæredygtighed og socialt ansvar. Igennem årene har BITTE KAI RAND taget nogle meget vigtige skridt på sin lange rejse – og der er meget mere på vej.… Læs mere om det her