Product was successfully added to your shopping cart.
SE / EN /
0

You have no items in your shopping cart.

 

NYHET: ENKEL RETUR MED RETURETIKETT & GRATIS FRAKT ÖVER 1500 SEK

Video

WATASHI WOOL KAVAJ

2 899,00 kr

Sizeguide >

BKR ID 217-1054-3503    Item no.: 12730
Design kollektion: AUTUMN / WINTER 2021

slutsåld online - finns i butik

Details

Kort stickad jacka med revärer och dragkedjestängning. Jackan är figursydd och har vida 3/4-långa ärmar.Den är gjord i mjuk och varm merinoull och passar perfekt att användas ihop med den matchande Watachi-kjolen eller i kombination med ett par vida byxor.

Hel längd fram i storlek S, ca. 52 cm.

Modellen på bilden är 175 cm och bär storlek S
MASKINTVÄTT 30° ULLPROGRAM
100% MERINO ULL
MERINOULD

Merinould stammer fra merinofåret, som giver en meget blød uld. Merinofåret er kendt for at have finere fibre end de fleste andre fåreuld, og kradser derfor ikke på samme måde som en grovere uld. Merinofibrene er meget krusede, hvilket giver mulighed for at opnå lette, luftige, åndbare og slidstærke produkter, som ikke krøller. Merinoulden har en fremragende absorberings- og isoleringsevne, som fra naturens side er skabt til at opfylde beklædningsformål. Absorberingsevnen gør, at ulden kan optage op til ca. 35% fugt uden at føles fugtig. Merinouldens isoleringsevne giver tøjet en god komfort og naturlig beskyttelse, hvilket gør ulden velegnet til beklædning hele året.

MILJÖANSVAR

Siden BITTE KAI RAND blev grundlagt tilbage i 1981, har en af vores stærkeste værdier været at arbejde på en retfærdig, ordentlig og respektfuld måde på alle områder i vores virksomhed – både inden for bæredygtighed og socialt ansvar. Igennem årene har BITTE KAI RAND taget nogle meget vigtige skridt på sin lange rejse – og der er meget mere på vej.… Læs mere om det her