Product was successfully added to your shopping cart.
SE / EN /
0

You have no items in your shopping cart.

ENKEL RETUR MED RETURETIKETT  &  GRATIS FRAKT ÖVER 1500 SEK TIL PAKETBUTIKER

-50%

VELVET DOT BYXA

Regular Price: 1 899,00 kr

Special Price 949,50 kr

Sizeguide >

BKR ID 219-2266-3545    Item no.: 12786
Design kollektion: WINTER HIGHLIGHTS 2021
 
 
 
  • XS Vælg farve først
  • S Vælg farve først
  • M Vælg farve først
  • L Vælg farve først
  • XL Vælg farve først
  • XXL Vælg farve først
 

* Required Fields


GRATIS FRAKT ÖVER 1500 SEK

1-2 DAGE LEVERING

ENKEL RETUR MED RETURETIKETT 
 

Details

Byxor med vida ben. I midjan är det resår i sidorna medan framstycket är slätt, vilket skapar en fin siluett. Byxorna har sidfickor och är gjorda i en lyxig, tät velour med mjukt fall, glansig yta och stora gyllene prickar, vilket gör dem festliga men ändå inte högtidliga. Använd byxorna som de är med en svart polotröja eller kombinera dem med den matchande Velvet Dot-jackan, så får du ett fint set.

Modellen på bilden är 175 cm och bär storlek S

Längd uppmätt från midjan i storlek S: ca. 94 cm.
70% VISKOS 30% POLYAMID
VISKOSE

Viskose er en regenereret træfiber, som er naturligt nedbrydelig og i familie med cupro, modal og lyocell. Ofte bruges viskose som et alternativ til silke, da med viskosens fiberfinhed kan opnå samme lethed som silke. Viskose har en god holdbarhed og holder farven bedre end bomuld. Derudover har viskosen en god absorberingsevne, som gør tøjet behageligt at have på, på varme dage.

MILJÖANSVAR

Siden BITTE KAI RAND blev grundlagt tilbage i 1981, har en af vores stærkeste værdier været at arbejde på en retfærdig, ordentlig og respektfuld måde på alle områder i vores virksomhed – både inden for bæredygtighed og socialt ansvar. Igennem årene har BITTE KAI RAND taget nogle meget vigtige skridt på sin lange rejse – og der er meget mere på vej.… Læs mere om det her