Product was successfully added to your shopping cart.
SE / EN /
0

You have no items in your shopping cart.

ENKEL RETUR MED RETURETIKETT  &  GRATIS FRAKT ÖVER 1500 SEK TIL PAKETBUTIKER

-50%

VELVET DOT JACKA

Regular Price: 2 199,00 kr

Special Price 1 099,50 kr

Sizeguide >

BKR ID 219-2266-3544    Item no.: 12785
Design kollektion: WINTER HIGHLIGHTS 2021
 
 
 
  • XS Vælg farve først
  • S Vælg farve først
  • M Vælg farve først
  • L Vælg farve først
  • XL Vælg farve først
  • XXL Vælg farve først
 

* Required Fields


GRATIS FRAKT ÖVER 1500 SEK

1-2 DAGE LEVERING

ENKEL RETUR MED RETURETIKETT 
 

Details

Ledig jacka med revärer, hellånga ärmar och asymmetrisk knäppning. Jackan är sydd i en lyxig, tät velour med mjukt fall, glansig yta och stora gyllene prickar, vilket gör den festlig men ändå inte högtidlig. Detta är en jacka som kan bäras både öppen över en topp eller klänning och stängd som en skjorta. Kombinera den med en svart kjol eller som en del av ett set med byxorna Velvet Dot.

Modellen på bilden är 175 cm och bär storlek S

Hel längd i storlek S, ca. 65 cm.
70% VISKOS 30% POLYAMID
VISKOSE

Viskose er en regenereret træfiber, som er naturligt nedbrydelig og i familie med cupro, modal og lyocell. Ofte bruges viskose som et alternativ til silke, da med viskosens fiberfinhed kan opnå samme lethed som silke. Viskose har en god holdbarhed og holder farven bedre end bomuld. Derudover har viskosen en god absorberingsevne, som gør tøjet behageligt at have på, på varme dage.

MILJÖANSVAR

Siden BITTE KAI RAND blev grundlagt tilbage i 1981, har en af vores stærkeste værdier været at arbejde på en retfærdig, ordentlig og respektfuld måde på alle områder i vores virksomhed – både inden for bæredygtighed og socialt ansvar. Igennem årene har BITTE KAI RAND taget nogle meget vigtige skridt på sin lange rejse – og der er meget mere på vej.… Læs mere om det her