Product was successfully added to your shopping cart.
SE / EN /
0

Din indkøbskurv er tom.

Gratis frakt över 1500 SEK

-40%

SUPREME SILKY BLUSE

Pris: 1.899,00 SEK

Special Price 1.139,40 SEK

Størrelseguide >

BKR ID 209-2217-2156    Item no.: 12370
Design kollektion: WINTER HIGHLIGHTS 2020
 
 
 
  • XS Vælg farve først
  • S Vælg farve først
  • M Vælg farve først
  • L Vælg farve først
  • XL Vælg farve først
  • XXL Vælg farve først
 

* Påkrævede felter


Gratis frakt över 1500 SEK

1-2 dages levering

Detaljer

Blusen har en rund hals, A-form och löst fall över kroppen. Kan matchas med våra matchande byxor eller ett par coola jeans. Trycket är inspirerat av 1920-talets supremistiska konst, vilket sammanfattar temat i detta års Winter Highligt-kollektion "SUPREMATISM".

Full längd framsida i storlek S, ca. 62 cm.

Modellen på bilden är 175 cm och bär storlek S
VASKES PÅ 30° FINVASK
65% VISKOSE 35% SILKE
SILKE

Silke er en naturfiber, som er naturligt nedbrydelig. Silken er spundet af spind fra morbærsommerfuglelarvens kokon. En kokon består af 3000-4000 M tråd og af ca. 1 kg. kokoner kommer der sjældent mere end 200 gr. ren silke, hvilket gør silkefiberen til et eksklusivt materiale. Silkens naturlige blødhed, smukke fald og høje komfort, gør den til en af de bedste materialer at anvende til beklædning.

VISKOSE

Viskose er en regenereret træfiber, som er naturligt nedbrydelig og i familie med cupro, modal og lyocell. Ofte bruges viskose som et alternativ til silke, da med viskosens fiberfinhed kan opnå samme lethed som silke. Viskose har en god holdbarhed og holder farven bedre end bomuld. Derudover har viskosen en god absorberingsevne, som gør tøjet behageligt at have på, på varme dage.

BÆREDYGTIGHED

Siden BITTE KAI RAND blev grundlagt tilbage i 1981, har en af vores stærkeste værdier været at arbejde på en retfærdig, ordentlig og respektfuld måde på alle områder i vores virksomhed – både inden for bæredygtighed og socialt ansvar. Igennem årene har BITTE KAI RAND taget nogle meget vigtige skridt på sin lange rejse – og der er meget mere på vej.… Læs mere om det her