Product was successfully added to your shopping cart.
SE / EN /
0

You have no items in your shopping cart.

 

NYHET: ENKEL RETUR MED RETURETIKETT & GRATIS FRAKT ÖVER 1500 SEK

Video

SUKI SHIBORI SKJORTKLÄNNING

2 899,00 kr

Sizeguide >

BKR ID 216-2249-3469    Item no.: 12696
Design kollektion: AUTUMN / WINTER 2021
 
 
 
  • 1 Vælg farve først
  • 2 Vælg farve først
  • 3 Vælg farve først
 

* Required Fields


GRATIS FRAKT ÖVER 1500 SEK

1-2 DAGE LEVERING

ENKEL RETUR MED RETURETIKETT
 

Details

Skjortklänning i mjuk viskos. Klänningen har sneda sidfickor, skjortkrage och genomgående knäppning med pärlemorknappar. De breda, aningen trubbiga ärmarna, ger klänningen en japansk look som också visar sig i mönstret, som är skapat med den japanska infärgningstekniken shibori, i vilken tyget lindas ihop med färgpigment, vilket skapar en organisk batikeffekt. En mycket användbar klänning som passar till både vardag - med grova stövlar, och finare tillfällen - med stora smycken och festskor.

Hel längd fram i storlek 1, ca. 118 cm.

Modellen på bilden är 175 cm och bär storlek 1
MASKINTVÄTT 30° DELIKAT
100% VISKOS
VISKOSE

Viskose er en regenereret træfiber, som er naturligt nedbrydelig og i familie med cupro, modal og lyocell. Ofte bruges viskose som et alternativ til silke, da med viskosens fiberfinhed kan opnå samme lethed som silke. Viskose har en god holdbarhed og holder farven bedre end bomuld. Derudover har viskosen en god absorberingsevne, som gør tøjet behageligt at have på, på varme dage.

MILJÖANSVAR

Siden BITTE KAI RAND blev grundlagt tilbage i 1981, har en af vores stærkeste værdier været at arbejde på en retfærdig, ordentlig og respektfuld måde på alle områder i vores virksomhed – både inden for bæredygtighed og socialt ansvar. Igennem årene har BITTE KAI RAND taget nogle meget vigtige skridt på sin lange rejse – og der er meget mere på vej.… Læs mere om det her