Product was successfully added to your shopping cart.
SE / EN /
0

You have no items in your shopping cart.

ENKEL RETUR MED RETURETIKETT  &  GRATIS FRAKT ÖVER 1500 SEK TIL PAKETBUTIKER

Video
-50%

SUKI SHIBORI KJOL

Regular Price: 2 599,00 kr

Special Price 1 299,50 kr

Sizeguide >

BKR ID 216-2249-3405    Item no.: 12625
Design kollektion: AUTUMN / WINTER 2021
 
 
 
  • XS Vælg farve først
  • S Vælg farve først
  • M Vælg farve først
  • L Vælg farve først
  • XL Vælg farve først
 

* Required Fields


GRATIS FRAKT ÖVER 1500 SEK

1-2 DAGE LEVERING

ENKEL RETUR MED RETURETIKETT 
 

Details

Kjol i mjuk och tung viskos. Den är sydd i paneler och gjord med en ballongeffekt, vilket ger ett fint, nästan skulpterat uttryck. Kjolen har resår i midjan och passformen i midjan är smickrande. Mönstret är gjort med den japanska färgningstekniken shibori, i vilken tyget lindas ihop med färgpigment, vilket skapar en organisk batikeffekt. En perfekt kjol för en middag på stan. I kombination med loafers och en blazer ger den en finare vardagslook.

Längd uppmätt från midjan i storlek S: ca. 72 cm.

Modellen på bilden är 175 cm och bär storlek S
MASKINTVÄTT 30° DELIKAT
100% VISKOS
VISKOSE

Viskose er en regenereret træfiber, som er naturligt nedbrydelig og i familie med cupro, modal og lyocell. Ofte bruges viskose som et alternativ til silke, da med viskosens fiberfinhed kan opnå samme lethed som silke. Viskose har en god holdbarhed og holder farven bedre end bomuld. Derudover har viskosen en god absorberingsevne, som gør tøjet behageligt at have på, på varme dage.

MILJÖANSVAR

Siden BITTE KAI RAND blev grundlagt tilbage i 1981, har en af vores stærkeste værdier været at arbejde på en retfærdig, ordentlig og respektfuld måde på alle områder i vores virksomhed – både inden for bæredygtighed og socialt ansvar. Igennem årene har BITTE KAI RAND taget nogle meget vigtige skridt på sin lange rejse – og der er meget mere på vej.… Læs mere om det her