Product was successfully added to your shopping cart.
SE / EN /
0

You have no items in your shopping cart.

ENKEL RETUR MED RETURETIKETT  &  GRATIS FRAKT ÖVER 1500 SEK TIL PAKETBUTIKER

Video

SPARKLE JERSEY HALVPOLOTRÖJA

1 299,00 kr

Sizeguide >

BKR ID 229-4442-4024    Item no.: 13265
Design kollektion: WINTER HIGHLIGHTS 2022

slutsåld

Details

Polotröja i mjuk jerseykvalitet. Den sitter tätt intill kroppen, och därför är den självklar att ha under skjorta, tunika eller klänning när det är kallt väder. Blusen är lätt glittrande, som om ett fint silverdamm hade kastats över den. Det ger blusen en festlig känsla.

Modellen på bilden är 176 cm och bär storlek S.

Hel längd i storlek S, ca. 59 cm.
MASKINTVÄTT 30° DELIKAT
48% TENCEL 47% BOMULL 5% ELASTHAN
BOMULD

Bomuld er en naturfiber, der er naturligt nedbrydelig. Bomuldsfiberen er robust og har en slidstyrke, der kun overgås af visse syntetiske fiber. Disse naturlige egenskaber gør, at bomuldsprodukter har en rigtig god holdbarhed.

TENCEL ™ LYOCELL

TENCEL™ Lyocell er en naturligt nedbrydelig kvalitet, som er udarbejdet i et lukket system med en minimal miljøbelastning. I fremstillingen af TENCEL™ Lyocell bruges der 95% mindre vand end til en bomuldsproduktion og 99% af kemikalierne genanvendes. Fiberen er udvundet fra en certificeret skov, som betyder at fiberen kommer fra forsvarlig skovdrift, hvor der ikke fældes mere skov end skoven kan reproducere. Kvaliteten har en silkeagtig glans, god holdbarhed og er behagelig at have på.

MILJÖANSVAR

Siden BITTE KAI RAND blev grundlagt tilbage i 1981, har en af vores stærkeste værdier været at arbejde på en retfærdig, ordentlig og respektfuld måde på alle områder i vores virksomhed – både inden for bæredygtighed og socialt ansvar. Igennem årene har BITTE KAI RAND taget nogle meget vigtige skridt på sin lange rejse – og der er meget mere på vej.… Læs mere om det her