Product was successfully added to your shopping cart.
SE / EN /
0

Din indkøbskurv er tom.

 

NYHET: ENKEL RETUR MED RETURETIKETT & GRATIS FRAKT ÖVER 1500 SEK

Video
-50%

MOSAIC ÄRMLÖS KLÄNNING

Regular Price: 2 599,00 kr

Special Price 1 299,50 kr

Sizeguide >

BKR ID 213-2238-3333    Item no.: 12551
Design kollektion: HIGH / SUMMER 2021
 
 
 
  • XS Vælg farve først
  • S Vælg farve først
  • M Vælg farve først
  • L Vælg farve først
  • XL Vælg farve først
  • XXL Vælg farve først
 

* Required Fields


GRATIS FRAKT ÖVER 1500 SEK

1-2 DAGE LEVERING

ENKEL RETUR MED RETURETIKETT
 

Details

Färgglad klänning med kontrastrikt mosaikmönster som är en perfekt motpol till den mjuka och lätta viskos/linne-blandningen. Klänningen är ärmlös och har rund hals, och nederdelen har fickor och rynkad kjol. A-formad, feminin siluett med massa vidd och sväng. Perfekt sommarklänning till fest eller vardag.

Längd 134 cm i stl. S

Modellen på bilden är 175 cm och bär storlek S
MASKINTVÄTT 30° DELIKAT
75% VISKOS 25% LIN
HØR

Hør er en naturfiber, som er naturligt nedbrydelig. Den bæredygtige hørplante har en lav påvirkning på miljøet, da den kun kræver lidt vand og gødning til dyrkningen. Hørplanten er en stærk plante der er modstandsdygtig overfor insekter og hårdfør i forhold til vejr og vind. Hør udvindes fra hørplantens stængler og er et slidstærkt materiale, som beundres for sin renhed, glans og den smukke lidt ujævne tekstur. Om sommeren føles hør kølende, frisk og let, hvor det om vinteren virker varmere mod huden. De mange gode egenskaber gør hør velegnet til beklædning hele året.

VISKOSE

Viskose er en regenereret træfiber, som er naturligt nedbrydelig og i familie med cupro, modal og lyocell. Ofte bruges viskose som et alternativ til silke, da med viskosens fiberfinhed kan opnå samme lethed som silke. Viskose har en god holdbarhed og holder farven bedre end bomuld. Derudover har viskosen en god absorberingsevne, som gør tøjet behageligt at have på, på varme dage.

MILJÖANSVAR

Siden BITTE KAI RAND blev grundlagt tilbage i 1981, har en af vores stærkeste værdier været at arbejde på en retfærdig, ordentlig og respektfuld måde på alle områder i vores virksomhed – både inden for bæredygtighed og socialt ansvar. Igennem årene har BITTE KAI RAND taget nogle meget vigtige skridt på sin lange rejse – og der er meget mere på vej.… Læs mere om det her