Product was successfully added to your shopping cart.
SE / EN /
0

You have no items in your shopping cart.

ENKEL RETUR MED RETURETIKETT  &  GRATIS FRAKT ÖVER 1500 SEK TIL PAKETBUTIKER

Video
-50%

MOMIJI JACQUARD BYXA

Regular Price: 1 899,00 kr

Special Price 949,50 kr

Sizeguide >

BKR ID 216-2250-2652    Item no.: 12768
Design kollektion: AUTUMN / WINTER 2021

slutsåld

* Required Fields


GRATIS FRAKT ÖVER 1500 SEK

1-2 DAGE LEVERING

ENKEL RETUR MED RETURETIKETT 
 

Details

Byxor med vida ben. Midjan har resår i sidorna och livet är slätt, vilket skapar en fin passform. Byxorna har sidfickor och är gjorda i ett jacquardsvävt tyg, som leker med naturens nattsvarta nyanser. Använd dem som de är med en krispigt vit skjorta, eller kombinera dem med den matchande Momiji Jacquard-jackan, för att skapa en japaninspirerad kostym.

Längd uppmätt från midjan i storlek S: ca. 93 cm.

Modellen på bilden är 175 cm och bär storlek S
MASKINTVÄTT 30° DELIKAT
60% BOMULL 40% VISKOS
BOMULD

Bomuld er en naturfiber, der er naturligt nedbrydelig. Bomuldsfiberen er robust og har en slidstyrke, der kun overgås af visse syntetiske fiber. Disse naturlige egenskaber gør, at bomuldsprodukter har en rigtig god holdbarhed.

VISKOSE

Viskose er en regenereret træfiber, som er naturligt nedbrydelig og i familie med cupro, modal og lyocell. Ofte bruges viskose som et alternativ til silke, da med viskosens fiberfinhed kan opnå samme lethed som silke. Viskose har en god holdbarhed og holder farven bedre end bomuld. Derudover har viskosen en god absorberingsevne, som gør tøjet behageligt at have på, på varme dage.

MILJÖANSVAR

Siden BITTE KAI RAND blev grundlagt tilbage i 1981, har en af vores stærkeste værdier været at arbejde på en retfærdig, ordentlig og respektfuld måde på alle områder i vores virksomhed – både inden for bæredygtighed og socialt ansvar. Igennem årene har BITTE KAI RAND taget nogle meget vigtige skridt på sin lange rejse – og der er meget mere på vej.… Læs mere om det her