Product was successfully added to your shopping cart.
SE / EN /
0

You have no items in your shopping cart.

ENKEL RETUR MED RETURETIKETT  &  GRATIS FRAKT ÖVER 1500 SEK TIL PAKETBUTIKER

Video
-50%

MOMIJI JACQUARD KAVAJ

Regular Price: 2 099,00 kr

Special Price 1 049,50 kr

Sizeguide >

BKR ID 216-2250-2651    Item no.: 12767
Design kollektion: AUTUMN / WINTER 2021

slutsåld

* Required Fields


GRATIS FRAKT ÖVER 1500 SEK

1-2 DAGE LEVERING

ENKEL RETUR MED RETURETIKETT 
 

Details

Kort jacka som med sitt enkla snitt, vida ärmar, paspolerade fickor och kinakrage lånar allt det bästa från den orientaliska klädstilen. Detta förstärks av det jacquardvävda tyget, som leker med naturens nattsvarta nyanser. Jackan tillför vardagselegans till vilken underdel som helst och kombineras den med matchande Momiji jacquard-byxor blir den en del av en stilren kostym.

Hel längd fram i storlek S, ca. 59 cm.

Modellen på bilden är 175 cm och bär storlek S
MASKINTVÄTT 30° DELIKAT
60% BOMULL 40% VISKOS
BOMULD

Bomuld er en naturfiber, der er naturligt nedbrydelig. Bomuldsfiberen er robust og har en slidstyrke, der kun overgås af visse syntetiske fiber. Disse naturlige egenskaber gør, at bomuldsprodukter har en rigtig god holdbarhed.

VISKOSE

Viskose er en regenereret træfiber, som er naturligt nedbrydelig og i familie med cupro, modal og lyocell. Ofte bruges viskose som et alternativ til silke, da med viskosens fiberfinhed kan opnå samme lethed som silke. Viskose har en god holdbarhed og holder farven bedre end bomuld. Derudover har viskosen en god absorberingsevne, som gør tøjet behageligt at have på, på varme dage.

MILJÖANSVAR

Siden BITTE KAI RAND blev grundlagt tilbage i 1981, har en af vores stærkeste værdier været at arbejde på en retfærdig, ordentlig og respektfuld måde på alle områder i vores virksomhed – både inden for bæredygtighed og socialt ansvar. Igennem årene har BITTE KAI RAND taget nogle meget vigtige skridt på sin lange rejse – og der er meget mere på vej.… Læs mere om det her