Product was successfully added to your shopping cart.
SE / EN /
0

You have no items in your shopping cart.

 

NYHET: ENKEL RETUR MED RETURETIKETT  & GRATIS FRAKT ÖVER 1500 SEK

Video
-50%

MOMIJI JACQUARD SKJORTKLÄNNING

Regular Price: 2 599,00 kr

Special Price 1 299,50 kr

Sizeguide >

BKR ID 216-2250-3408    Item no.: 12628
Design kollektion: AUTUMN / WINTER 2021
 
 
 
  • 1 Vælg farve først
  • 2 Vælg farve først
  • 3 Vælg farve først
 

* Required Fields


GRATIS FRAKT ÖVER 1500 SEK

1-2 DAGE LEVERING

ENKEL RETUR MED RETURETIKETT 
 

Details

Skjortklänning med orientalisk prägel. Den har kinakrage, volanger nedtill och genomgående knäppning med pärlemorknappar. Den har hellånga ärmar och sidfickor. Klänningen är gjord i ett jacquardvävt tyg, som leker med naturens nattsvarta nyanser, och den passar perfekt till en kväll på stan. I kombination med ett par platta skor och grova strumpor kan den också uppgradera en vardagslook.

Hel längd fram i storlek 1, ca. 103 cm.

Modellen på bilden är 175 cm och bär storlek 1
MASKINTVÄTT 30° DELIKAT
60% BOMULL 40% VISKOS
BOMULD

Bomuld er en naturfiber, der er naturligt nedbrydelig. Bomuldsfiberen er robust og har en slidstyrke, der kun overgås af visse syntetiske fiber. Disse naturlige egenskaber gør, at bomuldsprodukter har en rigtig god holdbarhed.

VISKOSE

Viskose er en regenereret træfiber, som er naturligt nedbrydelig og i familie med cupro, modal og lyocell. Ofte bruges viskose som et alternativ til silke, da med viskosens fiberfinhed kan opnå samme lethed som silke. Viskose har en god holdbarhed og holder farven bedre end bomuld. Derudover har viskosen en god absorberingsevne, som gør tøjet behageligt at have på, på varme dage.

MILJÖANSVAR

Siden BITTE KAI RAND blev grundlagt tilbage i 1981, har en af vores stærkeste værdier været at arbejde på en retfærdig, ordentlig og respektfuld måde på alle områder i vores virksomhed – både inden for bæredygtighed og socialt ansvar. Igennem årene har BITTE KAI RAND taget nogle meget vigtige skridt på sin lange rejse – og der er meget mere på vej.… Læs mere om det her