Product was successfully added to your shopping cart.
SE / EN /

Din indkøbskurv er tom.

Gratis frakt över 1500 SEK

LUXOR KNIT BLUS+ Enlarge

LUXOR KNIT BLUS

Pris: 1.199,00 SEK

Special Price 599,50 SEK

Størrelseguide >

BKR ID 201-1031-2709    Item no.: 12030
 
 
 
  • XS Vælg farve først
  • S Vælg farve først
  • M Vælg farve først
  • L Vælg farve først
  • XL Vælg farve først
  • XXL Vælg farve først
 

* Påkrævede felter


Gratis frakt över 1500 SEK

1-2 dages levering

Detaljer

Bluse med rund halsudskæring i bomuld og viskose som er både åndbar og behagelig at have på. Kroppen sidder løst og bevæger sig flot. Style den til hverdag og arbejde i en af vores flotte farver, eller i en klassisk sort.

Fuld længde i str. M, 52 cm.

Modellen på billedet er 176 cm og iført str. S.

VASKES PÅ 30° FINVASK
54% ØKOLOGISK BOMULD 46% FSC VISKOSE
FSC-CERTIFICERET VISKOSE

FSC-certificeret viskose er regenererede træfibre. FSC-kvaliteten er din garanti for, at du har købt et produkt baseret på den gode samvittighed. I FSC-skove fældes der ikke flere træer, end skoven selv kan reproducere. Viskose er naturfibre, som har en lang holdbarhed og nedbrydes naturligt.

ØKOLOGISK BOMULD

Økologisk bomuld dyrkes uden skadelige kemikalier, hvilket holder jord, luft og vand fri for forurenede stoffer, der kan være skadelige. Økologisk bomuld udleder ca. 46% mindre CO2e sammenlignet med konventionel bomuld. Der bruges langt mindre vand til dyrkningen, da økologiske bomuldsdyrkere typisk bruger regnvand i langt højere grad end kunstvanding. Bomuld er en naturfiber der er naturligt nedbrydelig. Bomuldsfiberen er robust og har en slidstyrke der kun overgås af visse syntetiske fibre. Disse naturlige egenskaber gør, at bomuldsprodukter har en rigtig god holdbarhed.

BÆREDYGTIGHED

Siden BITTE KAI RAND blev grundlagt tilbage i 1981, har en af vores stærkeste værdier været at arbejde på en retfærdig, ordentlig og respektfuld måde på alle områder i vores virksomhed – både inden for bæredygtighed og socialt ansvar. Igennem årene har BITTE KAI RAND taget nogle meget vigtige skridt på sin lange rejse – og der er meget mere på vej.… Læs mere om det her