Product was successfully added to your shopping cart.
SE / EN /
0

You have no items in your shopping cart.

ENKEL RETUR MED RETURETIKETT  &  GRATIS FRAKT ÖVER 1500 SEK TIL PAKETBUTIKER

Video
-50%

KYOTO CREPE KIMONO JACKA

Regular Price: 2 499,00 kr

Special Price 1 249,50 kr

Sizeguide >

BKR ID 221-2273-3588    Item no.: 12827
Design kollektion: SPRING / SUMMER 2022
 
 
 
  • 1 Vælg farve først
  • 2 Vælg farve først
  • 3 Vælg farve først
 

* Required Fields


GRATIS FRAKT ÖVER 1500 SEK

1-2 DAGE LEVERING

ENKEL RETUR MED RETURETIKETT 
 

Details

Lång kimonojacka med tydlig orientalisk prägel och diskret rutmönster. Den har kimonons vida 3/4-ärmar, sjalkrage med ett snitt och en stor utanpåliggande ficka framtill. Jackan har inte knäppning och när den bärs öppen ramar den in kroppen på ett smickrande sätt. Den går också att variera med ett skärp i midjan. Den mjuka viskosen gör att jackan passar bra att användas inomhus. Använd den för att uppgradera en enkel klänning eller en enfärgad byxdress för ett bohemiskt lager-på-lager-set.

Modellen på bilden är 173 cm och bär storlek 1

Hel längd fram i storlek 1, ca. 118 cm.
MASKINTVÄTT 30° DELIKAT
54% POLYESTER 44%VISKOS 2% ELASTHAN
POLYESTER

Polyester er en syntetiskfiber, som har en rigtig god holdbarhed. I produktionen af polyester bruges der langt mindre vand og ingen pesticider i modsætning til fremstilling af bomuld. Polyester holder farven fremragende, tørrer hurtigt og krøller minimalt.

VISKOSE

Viskose er en regenereret træfiber, som er naturligt nedbrydelig og i familie med cupro, modal og lyocell. Ofte bruges viskose som et alternativ til silke, da med viskosens fiberfinhed kan opnå samme lethed som silke. Viskose har en god holdbarhed og holder farven bedre end bomuld. Derudover har viskosen en god absorberingsevne, som gør tøjet behageligt at have på, på varme dage.

MILJÖANSVAR

Siden BITTE KAI RAND blev grundlagt tilbage i 1981, har en af vores stærkeste værdier været at arbejde på en retfærdig, ordentlig og respektfuld måde på alle områder i vores virksomhed – både inden for bæredygtighed og socialt ansvar. Igennem årene har BITTE KAI RAND taget nogle meget vigtige skridt på sin lange rejse – og der er meget mere på vej.… Læs mere om det her