Product was successfully added to your shopping cart.
SE / EN /
0

You have no items in your shopping cart.

ENKEL RETUR MED RETURETIKETT  &  GRATIS FRAKT ÖVER 1500 SEK TIL PAKETBUTIKER

Video
-50%

KYOTO CREPE BLAZER KAVAJ

Regular Price: 2 499,00 kr

Special Price 1 249,50 kr

Sizeguide >

BKR ID 221-2273-3580    Item no.: 12819
Design kollektion: SPRING / SUMMER 2022

slutsåld

* Required Fields


GRATIS FRAKT ÖVER 1500 SEK

1-2 DAGE LEVERING

ENKEL RETUR MED RETURETIKETT 
 

Details

Klassisk blazer i skräddarsytt snitt med utanpåliggande fickor framtill och asymmetrisk kant som kan knäppas, så att blazern får en hög krage. Blazern har en smickrande figursydd passform och är gjord i ett aningen elastiskt tyg, som ger bra rörlighet. Detta är ett bra basplagg och passar även fint i ett set med de matchande Kyoto Crepe-byxorna till. Blazern har ett diskret rutmönster.

Modellen på bilden är 173 cm och bär storlek S

Hel längd fram i storlek S, ca. 69 cm.
MASKINTVÄTT 30° DELIKAT
54% POLYESTER 44%VISKOS 2% ELASTHAN
POLYESTER

Polyester er en syntetiskfiber, som har en rigtig god holdbarhed. I produktionen af polyester bruges der langt mindre vand og ingen pesticider i modsætning til fremstilling af bomuld. Polyester holder farven fremragende, tørrer hurtigt og krøller minimalt.

VISKOSE

Viskose er en regenereret træfiber, som er naturligt nedbrydelig og i familie med cupro, modal og lyocell. Ofte bruges viskose som et alternativ til silke, da med viskosens fiberfinhed kan opnå samme lethed som silke. Viskose har en god holdbarhed og holder farven bedre end bomuld. Derudover har viskosen en god absorberingsevne, som gør tøjet behageligt at have på, på varme dage.

MILJÖANSVAR

Siden BITTE KAI RAND blev grundlagt tilbage i 1981, har en af vores stærkeste værdier været at arbejde på en retfærdig, ordentlig og respektfuld måde på alle områder i vores virksomhed – både inden for bæredygtighed og socialt ansvar. Igennem årene har BITTE KAI RAND taget nogle meget vigtige skridt på sin lange rejse – og der er meget mere på vej.… Læs mere om det her