Product was successfully added to your shopping cart.
SE / EN /
0

You have no items in your shopping cart.

ENKEL RETUR MED RETURETIKETT  &  GRATIS FRAKT ÖVER 1500 SEK TIL PAKETBUTIKER

Video
-50%

INK STAIN STORSKJORTA

Regular Price: 1 999,00 kr

Special Price 999,50 kr

Sizeguide >

BKR ID 221-2277-3410    Item no.: 12848
Design kollektion: SPRING / SUMMER 2022

slutsåld

* Required Fields


GRATIS FRAKT ÖVER 1500 SEK

1-2 DAGE LEVERING

ENKEL RETUR MED RETURETIKETT 
 

Details

Klassisk skjorta med oversize passform i ett krispigt, snyggt bomullstyg. Skjortan har två fickor på bröstpartiet, manschetter på de hellånga ärmarna och slitsar nedtill, vilket gör designen lätt samtidigt som det ger en bra rörlighet. Skjortan knäpps med pärlemorknappar. Printet på framsidan är gjort som om en konstnär nonchalant svingat en droppande pensel över skjortan. Ett inslag i garderoben som drar till sig uppmärksamhet, och som ger varje set ett personligt uttryck.

Modellen på bilden är 173 cm och bär storlek S

Hel längd fram i storlek S, ca. 82 cm.
MASKINTVÄTT 30° DELIKAT
100% BOMULL
BOMULD

Bomuld er en naturfiber, der er naturligt nedbrydelig. Bomuldsfiberen er robust og har en slidstyrke, der kun overgås af visse syntetiske fiber. Disse naturlige egenskaber gør, at bomuldsprodukter har en rigtig god holdbarhed.

MILJÖANSVAR

Siden BITTE KAI RAND blev grundlagt tilbage i 1981, har en af vores stærkeste værdier været at arbejde på en retfærdig, ordentlig og respektfuld måde på alle områder i vores virksomhed – både inden for bæredygtighed og socialt ansvar. Igennem årene har BITTE KAI RAND taget nogle meget vigtige skridt på sin lange rejse – og der er meget mere på vej.… Læs mere om det her