Product was successfully added to your shopping cart.
SE / EN /
0

Din indkøbskurv er tom.

Gratis frakt över 1500 SEK

Video
-50%

GLOBE RIB BLUS MED VOLANG

Pris: 899,00 SEK

Special Price 449,50 SEK

Størrelseguide >

BKR ID 206-4466-2954    Item no.: 12222
Design kollektion: AUTUMN / WINTER 2020
 
 
 
  • XS Vælg farve først
  • S Vælg farve først
  • M Vælg farve først
  • L Vælg farve først
  • XL Vælg farve først
  • XXL Vælg farve først
 

* Påkrævede felter


Gratis frakt över 1500 SEK

1-2 dages levering

Detaljer

Ribbstickad blus med fleesedetaljer på ärmarna. Blusen har rund halsringning och är gjord i ett mjukt och härligt Tencel™ och OCS-certifierat bomullstyg.

Modellen på bilden är 175 cm och bär storlek S

Full längd i storlek M, ca. 65 cm
VASKES PÅ 30° FINVASK
65% TENCEL 32% ØKOLOGISK BOMULD 3% ELASTHAN
ØKOLOGISK BOMULD

Økologisk bomuld dyrkes uden skadelige kemikalier, hvilket holder jord, luft og vand fri for forurenede stoffer, der kan være skadelige. Økologisk bomuld udleder ca. 46% mindre CO2e sammenlignet med konventionel bomuld. Der bruges langt mindre vand til dyrkningen, da økologiske bomuldsdyrkere typisk bruger regnvand i langt højere grad end kunstvanding. Bomuld er en naturfiber der er naturligt nedbrydelig. Bomuldsfiberen er robust og har en slidstyrke der kun overgås af visse syntetiske fibre. Disse naturlige egenskaber gør, at bomuldsprodukter har en rigtig god holdbarhed.

Tencel™ Lyocell

TENCEL™ Lyocell er en naturligt nedbrydelig kvalitet, som er udarbejdet i et lukket system med en minimal miljøbelastning. I fremstillingen af TENCEL™ Lyocell bruges der 95 % mindre vand end til en bomuldsproduktion, og 99 % af kemikalierne genanvendes. Fiberen er udvundet fra certificeret skov, som betyder, at fiberen kommer fra forsvarlig skovdrift, hvor der ikke fældes mere skov, end skoven kan reproducere. Kvaliteten har en silkeagtig glans, god holdbarhed og er behageligt at have på.

BÆREDYGTIGHED

Siden BITTE KAI RAND blev grundlagt tilbage i 1981, har en af vores stærkeste værdier været at arbejde på en retfærdig, ordentlig og respektfuld måde på alle områder i vores virksomhed – både inden for bæredygtighed og socialt ansvar. Igennem årene har BITTE KAI RAND taget nogle meget vigtige skridt på sin lange rejse – og der er meget mere på vej.… Læs mere om det her