Product was successfully added to your shopping cart.
SE / EN /
0

You have no items in your shopping cart.

ENKEL RETUR MED RETURETIKETT  &  GRATIS FRAKT ÖVER 1500 SEK TIL PAKETBUTIKER

Video
-50%

GINGKO LEAVES BLUS

Regular Price: 1 999,00 kr

Special Price 999,50 kr

Sizeguide >

BKR ID 221-2279-3358    Item no.: 12863
Design kollektion: SPRING / SUMMER 2022

slutsåld

Details

Enkel blus i lätt viskos, som faller mjukt kring kroppen. Blusen har hellånga ärmar och genomgående knäppning med pärlemorknappar. Ett bra basplagg som kan kombineras med alla sorters byxor och kjolar. Den passar även utmärkt att användas öppen som en kofta. Mönstret hämtar sin inspiration från bladen på det kinesiska ginkgo-trädet - även kallat tempelträdet. Detta ger blusen ett elegant grafiskt uttryck.

Modellen på bilden är 173 cm och bär storlek S

Hel längd fram i storlek S, ca. 59 cm.
MASKINTVÄTT 30° DELIKAT
100% VISKOS
VISKOSE

Viskose er en regenereret træfiber, som er naturligt nedbrydelig og i familie med cupro, modal og lyocell. Ofte bruges viskose som et alternativ til silke, da med viskosens fiberfinhed kan opnå samme lethed som silke. Viskose har en god holdbarhed og holder farven bedre end bomuld. Derudover har viskosen en god absorberingsevne, som gør tøjet behageligt at have på, på varme dage.

MILJÖANSVAR

Siden BITTE KAI RAND blev grundlagt tilbage i 1981, har en af vores stærkeste værdier været at arbejde på en retfærdig, ordentlig og respektfuld måde på alle områder i vores virksomhed – både inden for bæredygtighed og socialt ansvar. Igennem årene har BITTE KAI RAND taget nogle meget vigtige skridt på sin lange rejse – og der er meget mere på vej.… Læs mere om det her