Product was successfully added to your shopping cart.
SE / EN /
0

Din indkøbskurv er tom.

Gratis frakt över 1500 SEK

-50%

FUYU JERSEY BYXA

Pris: 1.999,00 SEK

Special Price 999,50 SEK

Størrelseguide >

BKR ID 207-4055-3021    Item no.: 12271
Design kollektion: AUTUMN / WINTER 2020
 
 
 
  • XS Vælg farve først
  • S Vælg farve først
  • M Vælg farve først
  • L Vælg farve først
  • XL Vælg farve først
  • XXL Vælg farve først
 

* Påkrævede felter


Gratis frakt över 1500 SEK

1-2 dages levering

Detaljer

Klassiska byxor med vida ben. Byxorna har resår i midjan. Byxorna finns i två färger, som passar perfekt till antingen en klassisk eller färgglad look. Kan ev. kombineras med en matchande blus.

Modellen på bilden är 175 cm och bär storlek S

Sidolängd i storlek M, ca. 105 cm
VASKES PÅ 30° FINVASK
50% TENCEL 40% BOMULD 10% ULD
TENCEL ™ LYOCELL

TENCEL™ Lyocell er en naturligt nedbrydelig kvalitet, som er udarbejdet i et lukket system med en minimal miljøbelastning. I fremstillingen af TENCEL™ Lyocell bruges der 95% mindre vand end til en bomuldsproduktion og 99% af kemikalierne genanvendes. Fiberen er udvundet fra en certificeret skov, som betyder at fiberen kommer fra forsvarlig skovdrift, hvor der ikke fældes mere skov end skoven kan reproducere. Kvaliteten har en silkeagtig glans, god holdbarhed og er behagelig at have på.

BÆREDYGTIGHED

Siden BITTE KAI RAND blev grundlagt tilbage i 1981, har en af vores stærkeste værdier været at arbejde på en retfærdig, ordentlig og respektfuld måde på alle områder i vores virksomhed – både inden for bæredygtighed og socialt ansvar. Igennem årene har BITTE KAI RAND taget nogle meget vigtige skridt på sin lange rejse – og der er meget mere på vej.… Læs mere om det her