Product was successfully added to your shopping cart.
SE / EN /
0

Din indkøbskurv er tom.

Gratis frakt över 1500 SEK

Video
-50%

FLOWER ORGANZA KLÄNNING

Pris: 1.799,00 SEK

Special Price 899,50 SEK

Størrelseguide >

BKR ID 203-2200-2757    Item no.: 12143
Design kollektion: HIGH SUMMER 2020
 
 
 
  • XS Vælg farve først
  • S Vælg farve først
  • M Vælg farve først
  • L Vælg farve først
  • XL Vælg farve først
  • XXL Vælg farve først
 

* Påkrævede felter


Gratis frakt över 1500 SEK

1-2 dages levering

Detaljer

Feminin kjole uden ærmer. Kjolen har rund hals med slids og knaplukning bagpå. Kjolen har en overskæring og er rykket forneden. De påsatte blomster giver kjolen et let og legende udtryk. Materialet gør at kjolen holder farven fremragende og krøller minimalt. Kjolen er transparent og passer perfekt med en BITTE KAI RAND basis underkjole.

Fuld længde i str. S, ca. 119 cm.

Modellen på billedet er 175 cm og iført str. S
VASKES PÅ 30° FINVASK
100% POLYESTER

Vores anvendte print og farver er Oeko-Tex-certificerede, hvilket betyder, at de er 100 % fri for skadelige kemikalier. For at kunne blive certificeret efter Oeko-Tex-standard 100, skal materialet testes helt fri for skadelige niveauer af mere end 100 stoffer, som er kendt for at være skadelige for mennesker.

POLYESTER

Polyester er en syntetiskfiber, som har en rigtig god holdbarhed. I produktionen af polyester bruges der langt mindre vand og ingen pesticider i modsætning til fremstilling af bomuld. Polyester holder farven fremragende, tørrer hurtigt og krøller minimalt.

BÆREDYGTIGHED

Siden BITTE KAI RAND blev grundlagt tilbage i 1981, har en af vores stærkeste værdier været at arbejde på en retfærdig, ordentlig og respektfuld måde på alle områder i vores virksomhed – både inden for bæredygtighed og socialt ansvar. Igennem årene har BITTE KAI RAND taget nogle meget vigtige skridt på sin lange rejse – og der er meget mere på vej.… Læs mere om det her