Product was successfully added to your shopping cart.
SE / EN /
0

You have no items in your shopping cart.

ENKEL RETUR MED RETURETIKETT  &  GRATIS FRAKT ÖVER 1500 SEK TIL PAKETBUTIKER

-50%

FLORAL JACQUARD SMAL BYXA

Regular Price: 1 599,00 kr

Special Price 799,50 kr

Sizeguide >

BKR ID 219-2269-3558    Item no.: 12799
Design kollektion: WINTER HIGHLIGHTS 2021
 
 
 
  • XS Vælg farve først
  • S Vælg farve først
  • M Vælg farve først
  • L Vælg farve først
  • XL Vælg farve først
  • XXL Vælg farve først
 

* Required Fields


GRATIS FRAKT ÖVER 1500 SEK

1-2 DAGE LEVERING

ENKEL RETUR MED RETURETIKETT 
 

Details

Byxor med nära passform och bred linning, vilket gör att de sitter fint över magen. Byxorna har slits nedtill på benen, vilket ger ett litet svaj. De är gjorda i ett orientaliskinspirerat jacquardvävt tyg med diskret blommotiv, vilket gör att de passar bra till både vardag och fest. Skapa en look genom att kombinera dem med en gnistrande vit skjorta, eller använd dem med Floral Jacquard-jackan så fås en stilren kostym. Byxorna har stretch, vilket garanterar bra rörlighet.

Modellen på bilden är 175 cm och bär storlek S

Längd uppmätt från midjan i storlek S: ca. 102 cm.
62% RAYON 36% VISKOS 2% ELASTAN
VISKOSE

Viskose er en regenereret træfiber, som er naturligt nedbrydelig og i familie med cupro, modal og lyocell. Ofte bruges viskose som et alternativ til silke, da med viskosens fiberfinhed kan opnå samme lethed som silke. Viskose har en god holdbarhed og holder farven bedre end bomuld. Derudover har viskosen en god absorberingsevne, som gør tøjet behageligt at have på, på varme dage.

MILJÖANSVAR

Siden BITTE KAI RAND blev grundlagt tilbage i 1981, har en af vores stærkeste værdier været at arbejde på en retfærdig, ordentlig og respektfuld måde på alle områder i vores virksomhed – både inden for bæredygtighed og socialt ansvar. Igennem årene har BITTE KAI RAND taget nogle meget vigtige skridt på sin lange rejse – og der er meget mere på vej.… Læs mere om det her