Product was successfully added to your shopping cart.
SE / EN /
0

You have no items in your shopping cart.

 

NYHET: ENKEL RETUR MED RETURETIKETT  & GRATIS FRAKT ÖVER 1500 SEK

Video
-50%

FALLING LEAVES KLÄNNING

Regular Price: 2 099,00 kr

Special Price 1 049,50 kr

Sizeguide >

BKR ID 216-2248-3401    Item no.: 12621
Design kollektion: AUTUMN / WINTER 2021

slutsåld

Details

Ledig klänning med elastisk rynkeffekt i midjan, vilket ger en fin passform. De halvkorta ärmarna är lediga och klänningen har sneda sidfickor. Mönstret på svart bakgrund har inspirerats av fallande löv med förtjusande nyanser, vilket ger klänningen ett elegant grafiskt uttryck. Tack vare det enkla snittet kan känningen kombineras på många sätt - med en blazer, en lång ledig kimono och under kalla dagar med en polotröja under.

Hel längd fram i storlek S, ca. 104 cm.

Modellen på bilden är 175 cm och bär storlek S
MASKINTVÄTT 30° DELIKAT
100% VISKOS
VISKOSE

Viskose er en regenereret træfiber, som er naturligt nedbrydelig og i familie med cupro, modal og lyocell. Ofte bruges viskose som et alternativ til silke, da med viskosens fiberfinhed kan opnå samme lethed som silke. Viskose har en god holdbarhed og holder farven bedre end bomuld. Derudover har viskosen en god absorberingsevne, som gør tøjet behageligt at have på, på varme dage.

MILJÖANSVAR

Siden BITTE KAI RAND blev grundlagt tilbage i 1981, har en af vores stærkeste værdier været at arbejde på en retfærdig, ordentlig og respektfuld måde på alle områder i vores virksomhed – både inden for bæredygtighed og socialt ansvar. Igennem årene har BITTE KAI RAND taget nogle meget vigtige skridt på sin lange rejse – og der er meget mere på vej.… Læs mere om det her