Product was successfully added to your shopping cart.
SE / EN /
0

You have no items in your shopping cart.

ENKEL RETUR MED RETURETIKETT  &  GRATIS FRAKT ÖVER 1500 SEK TIL PAKETBUTIKER

Video
-50%

FALLING LEAVES SKJORTA

Regular Price: 1 699,00 kr

Special Price 849,50 kr

Sizeguide >

BKR ID 216-2248-3399    Item no.: 12619
Design kollektion: AUTUMN / WINTER 2021
 
 
 
  • XS Vælg farve først
  • S Vælg farve først
  • M Vælg farve først
  • L Vælg farve først
  • XL Vælg farve først
  • XXL Vælg farve først
 

* Required Fields


GRATIS FRAKT ÖVER 1500 SEK

1-2 DAGE LEVERING

ENKEL RETUR MED RETURETIKETT 
 

Details

Klädsam skjorta med långa ärmar och ett aningen figursytt snitt, vilket ger en fin passform vid midjan och magen. Skjortan har revärer och genomgående knäppning med pärlemorknappar. Mönstret på svart bakgrund har inspirerats av fallande löv med förtjusande nyanser vilket ger skjortan ett elegant grafiskt uttryck. Sträva efter en diskret look genom att kombinera skjortan med ett par lediga svarta byxor, eller skapa en mindre högtidlig look genom att kombinera den med en kjol med annat mönster.

Hel längd fram i storlek S, ca. 70 cm.

Modellen på bilden är 175 cm och bär storlek S
MASKINTVÄTT 30° DELIKAT
100% VISKOS
VISKOSE

Viskose er en regenereret træfiber, som er naturligt nedbrydelig og i familie med cupro, modal og lyocell. Ofte bruges viskose som et alternativ til silke, da med viskosens fiberfinhed kan opnå samme lethed som silke. Viskose har en god holdbarhed og holder farven bedre end bomuld. Derudover har viskosen en god absorberingsevne, som gør tøjet behageligt at have på, på varme dage.

MILJÖANSVAR

Siden BITTE KAI RAND blev grundlagt tilbage i 1981, har en af vores stærkeste værdier været at arbejde på en retfærdig, ordentlig og respektfuld måde på alle områder i vores virksomhed – både inden for bæredygtighed og socialt ansvar. Igennem årene har BITTE KAI RAND taget nogle meget vigtige skridt på sin lange rejse – og der er meget mere på vej.… Læs mere om det her