Product was successfully added to your shopping cart.
SE / EN /
0

You have no items in your shopping cart.

ENKEL RETUR MED RETURETIKETT  &  GRATIS FRAKT ÖVER 1500 SEK TIL PAKETBUTIKER

Video
-50%

DIP DYE LÅNG KLÄNNING

Regular Price: 2 999,00 kr

Special Price 1 499,50 kr

Sizeguide >

BKR ID 221-2276-3600    Item no.: 12840
Design kollektion: SPRING / SUMMER 2022
 
 
 
  • XS Vælg farve først
  • S Vælg farve først
  • M Vælg farve først
  • L Vælg farve først
  • XL Vælg farve først
  • XXL Vælg farve først
 

* Required Fields


GRATIS FRAKT ÖVER 1500 SEK

1-2 DAGE LEVERING

ENKEL RETUR MED RETURETIKETT 
 

Details

Lång, ledig klänning med vid kjol och hellånga ärmar. Klänningen har knäppning vid den runda halsen och är gjord i mjuk viskos, vilket ger ett vackert fall. Den organiska dip dye-effekten är handgjord, varför varje klänning är unik. Effekten ger klänningen en ljus överdel och en mörk kjol, vilket skapar en smickrande effekt för kroppens siluett. Använd den till vardags ihop med ett par sandaler, och för festligare tillfällen ihop med iögonfallande smycken.

Modellen på bilden är 173 cm och bär storlek S

Hel längd fram i storlek S, ca. 119 cm.
MASKINTVÄTT 30° DELIKAT
63% TENCEL 37% VISKOS
TENCEL ™ LYOCELL

TENCEL™ Lyocell er en naturligt nedbrydelig kvalitet, som er udarbejdet i et lukket system med en minimal miljøbelastning. I fremstillingen af TENCEL™ Lyocell bruges der 95% mindre vand end til en bomuldsproduktion og 99% af kemikalierne genanvendes. Fiberen er udvundet fra en certificeret skov, som betyder at fiberen kommer fra forsvarlig skovdrift, hvor der ikke fældes mere skov end skoven kan reproducere. Kvaliteten har en silkeagtig glans, god holdbarhed og er behagelig at have på.

VISKOSE

Viskose er en regenereret træfiber, som er naturligt nedbrydelig og i familie med cupro, modal og lyocell. Ofte bruges viskose som et alternativ til silke, da med viskosens fiberfinhed kan opnå samme lethed som silke. Viskose har en god holdbarhed og holder farven bedre end bomuld. Derudover har viskosen en god absorberingsevne, som gør tøjet behageligt at have på, på varme dage.

MILJÖANSVAR

Siden BITTE KAI RAND blev grundlagt tilbage i 1981, har en af vores stærkeste værdier været at arbejde på en retfærdig, ordentlig og respektfuld måde på alle områder i vores virksomhed – både inden for bæredygtighed og socialt ansvar. Igennem årene har BITTE KAI RAND taget nogle meget vigtige skridt på sin lange rejse – og der er meget mere på vej.… Læs mere om det her