Product was successfully added to your shopping cart.
SE / EN /
0

Din indkøbskurv er tom.

Gratis frakt över 1500 SEK

Video
-50%

DIAGONAL DOT JACQUARD BLUS

Pris: 1.199,00 SEK

Special Price 599,50 SEK

Størrelseguide >

BKR ID 201-4048-2556    Item no.: 12012
Design kollektion: SPRING / SUMMER 2020

Detaljer

Bluse i jacquard jersey med rund halsudskæring og to lommer. Elasthanen i stoffet giver en god bevægelighed. Kommer i et grafisk mønster som består af diagonale prikker.

Fuld længde i str. M, 65 cm.

Modellen på billedet er 175 cm og iført str. S.
VASKES PÅ 30° FINVASK
70% BOMULD 25% POLYESTER 5% ELASTHAN
BOMULD

Bomuld er en naturfiber, der er naturligt nedbrydelig. Bomuldsfiberen er robust og har en slidstyrke, der kun overgås af visse syntetiske fiber. Disse naturlige egenskaber gør, at bomuldsprodukter har en rigtig god holdbarhed.

POLYESTER

Polyester er en syntetiskfiber, som har en rigtig god holdbarhed. I produktionen af polyester bruges der langt mindre vand og ingen pesticider i modsætning til fremstilling af bomuld. Polyester holder farven fremragende, tørrer hurtigt og krøller minimalt.

BÆREDYGTIGHED

Siden BITTE KAI RAND blev grundlagt tilbage i 1981, har en af vores stærkeste værdier været at arbejde på en retfærdig, ordentlig og respektfuld måde på alle områder i vores virksomhed – både inden for bæredygtighed og socialt ansvar. Igennem årene har BITTE KAI RAND taget nogle meget vigtige skridt på sin lange rejse – og der er meget mere på vej.… Læs mere om det her