Product was successfully added to your shopping cart.
SE / EN /
0

Din indkøbskurv er tom.

Gratis frakt över 1500 SEK

CREASED COTTON MIX KAPPA KLÄNNING

3.199,00 SEK

Størrelseguide >

BKR ID 206-2202-2885    Item no.: 12168
Design kollektion: AUTUMN / WINTER 2020

Detaljer

Skjortklänning med kinakrage och knäppning hela vägen ned. Klänningen har fickor samt ärmar med knapp och slits. Klänningen är gjord i en krusig bomullsmix.

Modellen på bilden är 175 cm och bär storlek S

Full längd i storlek M, ca. 118 cm
VASKES PÅ 30° FINVASK
50% BOMULD 50% POLYESTER
BOMULD

Bomuld er en naturfiber, der er naturligt nedbrydelig. Bomuldsfiberen er robust og har en slidstyrke, der kun overgås af visse syntetiske fiber. Disse naturlige egenskaber gør, at bomuldsprodukter har en rigtig god holdbarhed.

POLYESTER

Polyester er en syntetiskfiber, som har en rigtig god holdbarhed. I produktionen af polyester bruges der langt mindre vand og ingen pesticider i modsætning til fremstilling af bomuld. Polyester holder farven fremragende, tørrer hurtigt og krøller minimalt.

BÆREDYGTIGHED

Siden BITTE KAI RAND blev grundlagt tilbage i 1981, har en af vores stærkeste værdier været at arbejde på en retfærdig, ordentlig og respektfuld måde på alle områder i vores virksomhed – både inden for bæredygtighed og socialt ansvar. Igennem årene har BITTE KAI RAND taget nogle meget vigtige skridt på sin lange rejse – og der er meget mere på vej.… Læs mere om det her