Product was successfully added to your shopping cart.
SE / EN /
0

You have no items in your shopping cart.

ENKEL RETUR MED RETURETIKETT  &  GRATIS FRAKT ÖVER 1500 SEK TIL PAKETBUTIKER

Video
-50%

CORE COTTON STORSKJORTA

Regular Price: 1 799,00 kr

Special Price 899,50 kr

Sizeguide >

BKR ID 221-2226-3410    Item no.: 12853
Design kollektion: SPRING / SUMMER 2022

slutsåld

Details

Klassisk skjorta med oversize passform i ett krispigt, snyggt bomullstyg. Skjortan har två fickor på bröstpartiet, manschetter på de hellånga ärmarna och slits nedtill, vilket gör designen lätt samtidigt som det ger en bra rörlighet. Skjortan har pärlemorknappar. Detta är ett bra basplagg i garderoben och tack vare dess längd kan den användas under en väst eller blazer för att skapa en fin lager-på-lager-look.

Modellen på bilden är 173 cm och bär storlek S

Hel längd fram i storlek S, ca. 82 cm.
MASKINTVÄTT 30° DELIKAT
100% BOMULL
BOMULD

Bomuld er en naturfiber, der er naturligt nedbrydelig. Bomuldsfiberen er robust og har en slidstyrke, der kun overgås af visse syntetiske fiber. Disse naturlige egenskaber gør, at bomuldsprodukter har en rigtig god holdbarhed.

MILJÖANSVAR

Siden BITTE KAI RAND blev grundlagt tilbage i 1981, har en af vores stærkeste værdier været at arbejde på en retfærdig, ordentlig og respektfuld måde på alle områder i vores virksomhed – både inden for bæredygtighed og socialt ansvar. Igennem årene har BITTE KAI RAND taget nogle meget vigtige skridt på sin lange rejse – og der er meget mere på vej.… Læs mere om det her