Product was successfully added to your shopping cart.
SE / EN /
0

You have no items in your shopping cart.

ENKEL RETUR MED RETURETIKETT  &  GRATIS FRAKT ÖVER 1500 SEK TIL PAKETBUTIKER

Video

CHANGEANT WOOL MIX ROCK MED KRAGE

5 399,00 kr

Sizeguide >

BKR ID 227-2316-3937    Item no.: 13216
Design kollektion: AUTUMN / WINTER 2022

slutsåld

Details

Om du behöver nya varma vinterytterkläder, då är denna vackra ullkappa ett läckert alternativ. Den är riktigt varm och har en hög krage som ger kappan en nästan skulpturell look och skyddar dig från alla slags väder.

Modellen på bilden är 176 cm och bär storlek S.

Hel längd i storlek S, ca. 120 cm.
KEMTVÄTT REKOMMENDERAS
65% ULL 33% POLYESTER 2% ACRYL
POLYESTER

Polyester er en syntetiskfiber, som har en rigtig god holdbarhed. I produktionen af polyester bruges der langt mindre vand og ingen pesticider i modsætning til fremstilling af bomuld. Polyester holder farven fremragende, tørrer hurtigt og krøller minimalt.

ULD

Uld er en naturfiber, som er naturligt nedbrydelig. Uld har en fremragende absorberings- og isoleringsevne, som fra naturens side er skabt til at opfylde beklædningsformål. Absorberingsevnen gør, at ulden kan optage op til ca. 35% fugt uden at føles fugtig. Uldens isoleringsevne giver tøjet en god komfort og naturlig beskyttelse mod temperatursvingninger.

MILJÖANSVAR

Siden BITTE KAI RAND blev grundlagt tilbage i 1981, har en af vores stærkeste værdier været at arbejde på en retfærdig, ordentlig og respektfuld måde på alle områder i vores virksomhed – både inden for bæredygtighed og socialt ansvar. Igennem årene har BITTE KAI RAND taget nogle meget vigtige skridt på sin lange rejse – og der er meget mere på vej.… Læs mere om det her