Product was successfully added to your shopping cart.
SE / EN /
0

You have no items in your shopping cart.

ENKEL RETUR MED RETURETIKETT  &  GRATIS FRAKT ÖVER 1500 SEK TIL PAKETBUTIKER

-50%

BLOOM KNIT BLUS MED KRAGE

Regular Price: 1 899,00 kr

Special Price 949,50 kr

Sizeguide >

BKR ID 219-1015-3571    Item no.: 12812
Design kollektion: WINTER HIGHLIGHTS 2021

slutsåld

* Required Fields


GRATIS FRAKT ÖVER 1500 SEK

1-2 DAGE LEVERING

ENKEL RETUR MED RETURETIKETT 
 

Details

Finstickad blus med rynkad volangkrage och -manschetter i bomullstyg. Volangmanschetterna går ned lite över handryggen och ihop med kragen skapas en elegant effekt, både när blusen används som den är och när den används under en kofta, kavaj eller annan tröja, under vilken volangerna kan sticka fram.

Modellen på bilden är 175 cm och bär storlek S

Hel längd i storlek S, ca. 59 cm.
79% VISKOS 21% POLYAMID
VISKOSE

Viskose er en regenereret træfiber, som er naturligt nedbrydelig og i familie med cupro, modal og lyocell. Ofte bruges viskose som et alternativ til silke, da med viskosens fiberfinhed kan opnå samme lethed som silke. Viskose har en god holdbarhed og holder farven bedre end bomuld. Derudover har viskosen en god absorberingsevne, som gør tøjet behageligt at have på, på varme dage.

MILJÖANSVAR

Siden BITTE KAI RAND blev grundlagt tilbage i 1981, har en af vores stærkeste værdier været at arbejde på en retfærdig, ordentlig og respektfuld måde på alle områder i vores virksomhed – både inden for bæredygtighed og socialt ansvar. Igennem årene har BITTE KAI RAND taget nogle meget vigtige skridt på sin lange rejse – og der er meget mere på vej.… Læs mere om det her