Product was successfully added to your shopping cart.
SE / EN /
0

You have no items in your shopping cart.

ENKEL RETUR MED RETURETIKETT  &  GRATIS FRAKT ÖVER 1500 SEK TIL PAKETBUTIKER

Video
-50%

BLIXEN TENCEL SKJORTA

Regular Price: 1 799,00 kr

Special Price 899,50 kr

Sizeguide >

BKR ID 222-2283-3686    Item no.: 12926
Design kollektion: SPRING / SUMMER 2022

slutsåld

Details

Kort figursydd skjorta som hör till vårkollektionens Karen Blixens-inspirerade linje, som lånar det bästa från den eleganta författarens stil. Skjortan är sydd i ett snyggt sandtvättat naturfibertyg, som ger ett casual uttryck. Den har krage, korta ärmar och utanpåliggande bröstfickor. Fickorna nedtill är sydda så att de sticker ut över skjortans söm. Det ger en fin, nästan skulpturell effekt.

Modellen på bilden är 173 cm och bär storlek S

Hel längd fram i storlek S, ca. 55 cm.
MASKINTVÄTT 30° DELIKAT
87% TENCEL 13% LIN
HØR

Hør er en naturfiber, som er naturligt nedbrydelig. Den bæredygtige hørplante har en lav påvirkning på miljøet, da den kun kræver lidt vand og gødning til dyrkningen. Hørplanten er en stærk plante der er modstandsdygtig overfor insekter og hårdfør i forhold til vejr og vind. Hør udvindes fra hørplantens stængler og er et slidstærkt materiale, som beundres for sin renhed, glans og den smukke lidt ujævne tekstur. Om sommeren føles hør kølende, frisk og let, hvor det om vinteren virker varmere mod huden. De mange gode egenskaber gør hør velegnet til beklædning hele året.

TENCEL ™ LYOCELL

TENCEL™ Lyocell er en naturligt nedbrydelig kvalitet, som er udarbejdet i et lukket system med en minimal miljøbelastning. I fremstillingen af TENCEL™ Lyocell bruges der 95% mindre vand end til en bomuldsproduktion og 99% af kemikalierne genanvendes. Fiberen er udvundet fra en certificeret skov, som betyder at fiberen kommer fra forsvarlig skovdrift, hvor der ikke fældes mere skov end skoven kan reproducere. Kvaliteten har en silkeagtig glans, god holdbarhed og er behagelig at have på.

MILJÖANSVAR

Siden BITTE KAI RAND blev grundlagt tilbage i 1981, har en af vores stærkeste værdier været at arbejde på en retfærdig, ordentlig og respektfuld måde på alle områder i vores virksomhed – både inden for bæredygtighed og socialt ansvar. Igennem årene har BITTE KAI RAND taget nogle meget vigtige skridt på sin lange rejse – og der er meget mere på vej.… Læs mere om det her