default

Get a quote

Min kundvagn
search
GRATIS LEVERANS FÖR ORDAR ÖVER 1500 SEK TIL PAKETBUTIKER

BLIXEN TENCEL SHACKET

1299,50 SEK 2599,00 SEK
SKU
12925
SPRING / SUMMER 2022
GRATIS FRAKT ÖVER 1500 SEK TIL PAKETBUTIKER
LEVERANS 2-4 VARDAGAR
ENKEL RETUR MED RETURETIKETT
Denna lediga skjortjacka hör till vårkollektionens Karen Blixen-inspirerade linje, som lånar det bästa från den eleganta författarens stil. Jackan är sydd i ett snyggt sandtvättat naturfibertyg, som ger ett casual uttryck. Den har skjortkrage, utanpåliggande fickor och vida ärmar. En klassisk jacka som kan användas på otaliga sätt - till exempel med vida byxor under eller öppen över en topp och jeans.

Modellen på bilden är 173 cm och bär storlek S

Hel längd fram i storlek S, ca. 94 cm.
87% TENCEL 13% LIN
HØR

Hør er en naturfiber, som er naturligt nedbrydelig. Den bæredygtige hørplante har en lav påvirkning på miljøet, da den kun kræver lidt vand og gødning til dyrkningen. Hørplanten er en stærk plante der er modstandsdygtig overfor insekter og hårdfør i forhold til vejr og vind. Hør udvindes fra hørplantens stængler og er et slidstærkt materiale, som beundres for sin renhed, glans og den smukke lidt ujævne tekstur. Om sommeren føles hør kølende, frisk og let, hvor det om vinteren virker varmere mod huden. De mange gode egenskaber gør hør velegnet til beklædning hele året.

TENCEL ™ LYOCELL

TENCEL™ Lyocell er en naturligt nedbrydelig kvalitet, som er udarbejdet i et lukket system med en minimal miljøbelastning. I fremstillingen af TENCEL™ Lyocell bruges der 95% mindre vand end til en bomuldsproduktion og 99% af kemikalierne genanvendes. Fiberen er udvundet fra en certificeret skov, som betyder at fiberen kommer fra forsvarlig skovdrift, hvor der ikke fældes mere skov end skoven kan reproducere. Kvaliteten har en silkeagtig glans, god holdbarhed og er behagelig at have på.

MASKINTVÄTT 30° DELIKAT
SKU: 12925
BKR ID: 222-2283-3685

FRAKT
Gratis leverans för ordrar över 1500 SEK til paketbutiker.
Standardleverans: 59 SEK.

Enkel retur med returetikett.
Vi tar ut en avgift på 69 SEK når varen skickas retur när du använder returetikett.

Du har rätt att returnera dina varor utan grund inom 14 dagar.

LEVERANS
Leverans 2-4 vardagar. Läs mer