Product was successfully added to your shopping cart.
SE / EN /
0

You have no items in your shopping cart.

ENKEL RETUR MED RETURETIKETT  &  GRATIS FRAKT ÖVER 1500 SEK TIL PAKETBUTIKER

Video
-50%

BLEACH LINEN KAVAJ

Regular Price: 3 599,00 kr

Special Price 1 799,50 kr

Sizeguide >

BKR ID 222-2284-3692    Item no.: 12932
Design kollektion: SPRING / SUMMER 2022

slutsåld

* Required Fields


GRATIS FRAKT ÖVER 1500 SEK

1-2 DAGE LEVERING

ENKEL RETUR MED RETURETIKETT 
 

Details

Lång och rymlig A-formad jacka med kinakrage och vida ärmar. Med sitt snitt skickar den en tydlig hälsning till den traditionella japanska klädstilen. Jackan är sydd i fint linnetyg, vilket ger ett avslappnat uttryck och gör den lätt och luftig att bära. Den blekta effekten, som placerats asymmetriskt över jackan, gör den till ett litet konstverk, som skapar blickfång och ger stilen en både personlig och grafisk touch. Blekningen är gjord för hand, vilket gör att varje jacka är unik.

Modellen på bilden är 173 cm och bär storlek S

Hel längd fram i storlek S, ca. 104 cm.
MASKINTVÄTT 30° DELIKAT
100% LIN
HØR

Hør er en naturfiber, som er naturligt nedbrydelig. Den bæredygtige hørplante har en lav påvirkning på miljøet, da den kun kræver lidt vand og gødning til dyrkningen. Hørplanten er en stærk plante der er modstandsdygtig overfor insekter og hårdfør i forhold til vejr og vind. Hør udvindes fra hørplantens stængler og er et slidstærkt materiale, som beundres for sin renhed, glans og den smukke lidt ujævne tekstur. Om sommeren føles hør kølende, frisk og let, hvor det om vinteren virker varmere mod huden. De mange gode egenskaber gør hør velegnet til beklædning hele året.

MILJÖANSVAR

Siden BITTE KAI RAND blev grundlagt tilbage i 1981, har en af vores stærkeste værdier været at arbejde på en retfærdig, ordentlig og respektfuld måde på alle områder i vores virksomhed – både inden for bæredygtighed og socialt ansvar. Igennem årene har BITTE KAI RAND taget nogle meget vigtige skridt på sin lange rejse – og der er meget mere på vej.… Læs mere om det her