Product was successfully added to your shopping cart.
SE / EN /
0

Din indkøbskurv er tom.

 

NYHET: ENKEL RETUR MED RETURETIKETT & GRATIS FRAKT ÖVER 1500 SEK

Video
-50%

BLACK HIBISCUS KLÄNNING

Regular Price: 2 299,00 kr

Special Price 1 149,50 kr

Sizeguide >

BKR ID 213-2240-3346    Item no.: 12562
Design kollektion: HIGH / SUMMER 2021

slutsåld online - finns i butik

* Required Fields


GRATIS FRAKT ÖVER 1500 SEK

1-2 DAGE LEVERING

ENKEL RETUR MED RETURETIKETT
 

Details

Med de långa, lediga ärmarna och det enkla, luftiga snittet påminner denna klänning om en modern version av en kaftan dekorerad med stora hibiskusblommor. Klänningen har ett exklusivt uttryck och smockeffekt mitt på livet vilket framhäver den feminina siluetten och skapar rynkeffekt. Bra till både fest och jobb.

Längd 104 cm i stl. S

Modellen på bilden är 175 cm och bär storlek S
MASKINTVÄTT 30° DELIKAT
100% VISKOS
VISKOSE

Viskose er en regenereret træfiber, som er naturligt nedbrydelig og i familie med cupro, modal og lyocell. Ofte bruges viskose som et alternativ til silke, da med viskosens fiberfinhed kan opnå samme lethed som silke. Viskose har en god holdbarhed og holder farven bedre end bomuld. Derudover har viskosen en god absorberingsevne, som gør tøjet behageligt at have på, på varme dage.

MILJÖANSVAR

Siden BITTE KAI RAND blev grundlagt tilbage i 1981, har en af vores stærkeste værdier været at arbejde på en retfærdig, ordentlig og respektfuld måde på alle områder i vores virksomhed – både inden for bæredygtighed og socialt ansvar. Igennem årene har BITTE KAI RAND taget nogle meget vigtige skridt på sin lange rejse – og der er meget mere på vej.… Læs mere om det her