Product was successfully added to your shopping cart.
SE / EN /
0

You have no items in your shopping cart.

ENKEL RETUR MED RETURETIKETT  &  GRATIS FRAKT ÖVER 1500 SEK TIL PAKETBUTIKER

Video
-50%

AIRY LINEN LÅNG KAPPA

Regular Price: 2 999,00 kr

Special Price 1 499,50 kr

Sizeguide >

BKR ID 222-2136-3695    Item no.: 12935
Design kollektion: SPRING / SUMMER 2022
 
 
 
  • XS Vælg farve først
  • S Vælg farve først
  • M Vælg farve først
  • L Vælg farve først
  • XL Vælg farve først
  • XXL Vælg farve først
 

* Required Fields


GRATIS FRAKT ÖVER 1500 SEK

1-2 DAGE LEVERING

ENKEL RETUR MED RETURETIKETT 
 

Details

Fint skuren långkappa som med sin asymmetriska knäppning och kinakrage tydligt hämtat sin inspiration från orienten. Kappan har långa ärmar och är rundad nedtill, så det uppstår en tungformad effekt. Detta ger en mycket feminin siluett. Jackan är öppen från midjan och ned. Den är gjord i fint linne, vilket gör den lätt och luftig att bära. Använd den som kappa eller klänning med en kroppsnära ärmlös klänning under, eller kombinera den med jeans och sandaler för en avslappnad bohemisk look.

Modellen på bilden är 173 cm och bär storlek S

Hel längd fram i storlek S, ca. 129 cm.
MASKINTVÄTT 30° DELIKAT
100% LIN
HØR

Hør er en naturfiber, som er naturligt nedbrydelig. Den bæredygtige hørplante har en lav påvirkning på miljøet, da den kun kræver lidt vand og gødning til dyrkningen. Hørplanten er en stærk plante der er modstandsdygtig overfor insekter og hårdfør i forhold til vejr og vind. Hør udvindes fra hørplantens stængler og er et slidstærkt materiale, som beundres for sin renhed, glans og den smukke lidt ujævne tekstur. Om sommeren føles hør kølende, frisk og let, hvor det om vinteren virker varmere mod huden. De mange gode egenskaber gør hør velegnet til beklædning hele året.

MILJÖANSVAR

Siden BITTE KAI RAND blev grundlagt tilbage i 1981, har en af vores stærkeste værdier været at arbejde på en retfærdig, ordentlig og respektfuld måde på alle områder i vores virksomhed – både inden for bæredygtighed og socialt ansvar. Igennem årene har BITTE KAI RAND taget nogle meget vigtige skridt på sin lange rejse – og der er meget mere på vej.… Læs mere om det her