Product was successfully added to your shopping cart.
SE / EN /
0

Din indkøbskurv er tom.

Gratis frakt över 1500 SEK

Video
-50%

ADORN KNIT BLUSE

Pris: 1.099,00 SEK

Special Price 549,50 SEK

Størrelseguide >

BKR ID 203-1044-2772    Item no.: 12152
Design kollektion: HIGH SUMMER 2020

Detaljer

Strikket top med rund hals. Toppen er uden ærmer og har et løssiddende look. Materialet, en blanding af økologisk bomuld og viskose, gør at toppen er behagelig at have på. Toppens sølv/ glimmer look giver toppen et festligt udtryk.

Fuld længde i str. S, ca. 50 cm.

Modellen på billedet er 175 cm og iført str. S
VASKES PÅ 30° FINVASK
49% ØKOLOGISK BOMULD 41% VISKOSE 10% METALLIC
GOTS

Certificeret producent efter Global Organic Textile Standard (GOTS). GOTS er en verdensomspændende standard for bearbejdning af tekstiler, som er fremstillet af mindst 70 % økologiske fibre. Produkter efter GOTS-standarden har et meget højt fokus på miljøkriterier gennem hele forsyningskæden og overholder ligeledes sociale kriterier.

ØKOLOGISK BOMULD

Økologisk bomuld dyrkes uden skadelige kemikalier, hvilket holder jord, luft og vand fri for forurenede stoffer, der kan være skadelige. Økologisk bomuld udleder ca. 46% mindre CO2e sammenlignet med konventionel bomuld. Der bruges langt mindre vand til dyrkningen, da økologiske bomuldsdyrkere typisk bruger regnvand i langt højere grad end kunstvanding. Bomuld er en naturfiber der er naturligt nedbrydelig. Bomuldsfiberen er robust og har en slidstyrke der kun overgås af visse syntetiske fibre. Disse naturlige egenskaber gør, at bomuldsprodukter har en rigtig god holdbarhed.

VISKOSE

Viskose er en regenereret træfiber, som er naturligt nedbrydelig og i familie med cupro, modal og lyocell. Ofte bruges viskose som et alternativ til silke, da med viskosens fiberfinhed kan opnå samme lethed som silke. Viskose har en god holdbarhed og holder farven bedre end bomuld. Derudover har viskosen en god absorberingsevne, som gør tøjet behageligt at have på, på varme dage.

BÆREDYGTIGHED

Siden BITTE KAI RAND blev grundlagt tilbage i 1981, har en af vores stærkeste værdier været at arbejde på en retfærdig, ordentlig og respektfuld måde på alle områder i vores virksomhed – både inden for bæredygtighed og socialt ansvar. Igennem årene har BITTE KAI RAND taget nogle meget vigtige skridt på sin lange rejse – og der er meget mere på vej.… Læs mere om det her